iPhone szerviz

Apple iPhone szerviz Budapesten?

Van annyi, mint a tenger! Csak az a nem mindegy, hogy cserélődnek a szervizesek, vagy egy fix szervizes van, akihez évek múltán is visszamehetsz! Joggal kérdezheted magadban kedves olvasó, hogy miért fontos ez? Mert ha javítás helyett kárt okoznak a telefonodban, akkor válik fontossá az első mondatom.

2016 nyarán úsztam a telefonommal kb 40 percet. Amikor feltűnt, hogy elkezd rezegni a zsebemben. Ó! Ezt el**tam. Kiugrottam a medencéből, majd elkezdtem kirázni a telefonból a vizet és kitettem a napra. Bíztam benne, hogy kiszárad :) Olyan forró lett, hogy csak törölközővel tudtam bevinni az árnyékba. Láttam, hogy se hang, se kép, csak a LED világít veszettül. Egyből kerestem a Google-n iPhone szervizet Budapesten. Találtam az Árkádban, az volt a legközelebb. Elvittem, korrekt árakat mondtak, kb 1 óra múlva menjek vissza, de kb 10 perc alatt megmondta a szervizes, hogy három funkció ment tönkre, a telefon működik. :) Wifi nincs, hátlapi kamera és a rezgőmotor ment útnak.

Értettem! Ha megtudják javítani a wifit, akkor a másik két javítást is kérem. Egy óra séta után az Árkádban visszamentem és mondja a szervizes, hogy a wifit nem tudták megjavítani. Így csak az ultrahangos tisztítást kell kifizetni és azt sem teljes árban, mert elengednek egy ezrest. Korrekt, kezet fogtunk, megköszöntem és kifizettem a javítást.

Másnap reggel zavart, hogy nincs wifi. Pár nap múlva vettem egy másik iPhone 4-et. Majd egy év múltán  hétvégén este lemerült a telefonom és hiába töltöttem, nem akart bekapcsolni. Elővettem a korábban megjavított, wifi nélküli iPhone-t és az meg nem akart a hálózatra felkapcsolódni. Azt hittem megőrülök.

Hétfőn felkerestem ismét a netről egy XIII. kerületi iPhone szerviz-t és bevittem a két telefonom, hogy csak lehet belőle egyet csinálni. A szervizes mondta, hogy a wifi nélkülinél nem kell javítani, csak a dátumbeállítás miatt nem tudok felmenni a hálózatra. A másiknak az akkuja kukukk. Mondott egy korrekt összeget az akkucserére. miközben szerelt kérdeztem, hogy nem tudja megcsinálni a wifit a másikban? Ha már itt vagyok. Pár perc, csak ezt befejezi, mondja. Szétszedi a telefont és mondja, hogy sajnos az alaplapról le van tépve a láb, amihez forrasztania kellene. Nézzem meg a nagyító alatt…. *#!!@ gondoltam magamban. Ezért vettem egy másik telefont.

Szerettem volna megköszönni egy tábla Milka csokival a korábban közreműködő srácnak a remek javítást, de már nem dolgozik ott.